dijous, 6 de maig del 2010

Primera valoració menage à quatre

Com a valoració puc dir que crec que com a grup funcionem molt bé en els aspectes més importants, com son: bona comunicació, respecte, empatia, i això supleix amb escreix altres parts més negatives, com una freqüència de connexió millorable, per exemple.
Un exemple fantàstic de un bon funcionament a nivell humà ha estat l'esforç que ha fet la Raquel per incorporar-se de manera activa al grup, indici també de que la relació humana del grup ha estat prou positiva.
En conclusió, crec que hem d'esforçar-nos tots més per augmentar la intensitat i freqüència del treball a través de l fòrum, però tot i això faig una valoració molt positiva del funcionament del nostre grup, tant a nivell de relació com a nivell d'interacció comunicativa.
Fins aquí el meu primer "rotllo".
Toni

dimecres, 5 de maig del 2010

Salutació primera intervenció

Per a mi aquesta primera intervenció és important: no tinc blog, i tot i que en segueixo alguns, mai havia gosat participar-ne en un de forma tan directa. Només fent comentaris sobre texts ja publicats.
En fi, som-hi!.
Crec que el nostre funcionament, tot i no haver molts missatges pel mig (segons quadre que ha publicat en Joan en l'últim missatge al tauler), ha anat fins ara força be. Potser moltes vegades amb poques paraules ja podem entendre'ns i amb el poc temps que tenim, hem anat més per feina.
I ara que s'hi ha incorporat la Raquel, encara millor per a que tot vagi rodat! Ara sí que té raó de ser el nostre nom.