dijous, 10 de juny del 2010

Felicitats, i una abraçada a totes, això és el final ...

Realment, tot i no conèixer-nos personalment, sintonitzo perfectament amb la Mercè i el seu missatge final del blog, del qual podria fer un "cortar i pegar" amb total sinceritat. Una abraçada per a tu. Confesso que m'ha estat difícil adaptar-me a una experiència del treball virtual en grup i que m'ha proporcionat també uns quants períodes d'angoixa; és el preu per un aprenentatge no presencial, exigeix molta més constància i equilibri emocional.

Agraeixo sincerament a la M Carme i a la Mercè les dosis de feina i voluntat que han dedicat al grup sobretot en alguns períodes intensos, i a la Raquel una felicitació pel seu coratge, crec que és qui tenia més dificultat en afrontar aquest projecte i tot i així es va acabar incorporant sense saber si seria ben rebuda (com sí que va ser, evidentment).

En global, a part de la valoració més objectiva que pugui fer el tutor, jo no puc trobar cap sensació negativa dins meu quan penso en "Menage à quatre", sinó una sensació de satisfacció i felicitat; de tot cor us dic que ha estat una experiència fantàstica, i que us asseguro que tots hi hem après molt. La comunicació en grup, tot i ser millorable, l'hem resolt amb correcció i aprenent-te molt, i les competències TIC no tinc cap dubte que les hem adquirit de manera satisfactòria.

S.S.S.

Toni Pardina
Estudiant (ara ja sí!) d'Informació i Documentació
Universitat Oberta de Catalunya

dimecres, 9 de juny del 2010

Valoració final

Bé, la part grupal de l'assignatura ha finalitzat i ara ens queda el tràmit final: la seva valoració.
He de confessar que el resultat final, a mí, m'agrada. He après molt, tan a nivell formal (confeccionar un blog o una wiki) com de contingut (en concret el tema dels repositoris), però he patit d'ansietat durant tot el semestre.
He de reconèixer que el treball en grup no es el meu fort, però crec que en tot moment he estat atenta al que es fèia i amb el que calia fer. No ha estat fàcil.
Però també es cert que no han ajudat els buits de participació i la manca de comunicació. Jo estic segura que si tots haguessim col.laborat, el resultat, com a mínim, no hauria estat tan estressant i d'última hora. Considero que els motius de les absències segurament estan més que justificats, però si es comuniquen, potser facilitaria més les coses a la resta de companys.
En fí, cal aprendre de les dificultats i seguir endavant!
Moltes gràcies a tots i especialment al Toni, per estar fins a l'últim moment.