dimecres, 19 de maig del 2010

REFLEXIONS

Després de l'entrega d'aquesta tercera PAC, voldria fer una reflexió de cara a afrontar la quarta i última.

Cal que ens posem d'acord per anar acomplint els objectius, de la forma més còmoda per a tothom, i que no suposi, en la mesura del possible, cap trastorn en l'agenda de ningú.
Com ja s'ha dit en varies ocasions i se n'ha escrit al respecte en diferents assignatures, a aquestes alçades ja estem una mica cansats, no només pels estudis si no també per la feina i per les obligacions familiars del dia a dia, però considero que no es el moment de llençar-ho tot en orris. Val realment la pena fer un últim esforç i tindrem la satisfacció d'haver-ho superat.

D'aquí un mes i mig, mirarem enrera i podrem dir amb satisfacció: OBJECTIU ACOMPLERT!.

Així dons, posem-nos les piles i analitzem, potser primer a nivell individual, cada un, i després ho podem posar en comú, com ho fem per tirar endavant tots i aconseguir aquest repte que es finalitzar satisfactòriament aquest semestre.

diumenge, 16 de maig del 2010

Valoració competències

Vull aprofitar el blog per fer la valoració de que considero que les competències que hem d'assumir en aquesta assignatura les estem assolint força bé: comunicació assíncrona, relació entre membres no presencial, àrea compartida de fitxers, marcadors compartits delicious, projecte wiki en col·laboració, citació de documents, utilització compartida CMaps, ... Tot i que les obligacions no ens deixen treballar amb més regularitat -aspecte a millorar-, crec que estem assolint les competències desitjades.